Ga naar de inhoud

Montage van het opklapbed

Het opklapbed moet stevig aan de muur bevestigd worden met schroeven en pluggen. We raden u aan om eerst goed te onderzoeken wat voor muur u in de kamer heeft waar het bed aan wordt bevestigd. Een opklapbed is bijvoorbeeld vaak niet geschikt voor een muur van gipsplaat, omdat er veel trekkrachten vrijkomen tijdens het in- en uitklappen van het bed. Heeft u toch een gipsplaat muur dan raden wij om het bed in de balken vast te zetten die normaliter tussen de 40-60 cm achter de gips platen lopen. Een stenen, gipsblok of betonnen muur is wel geschikt.

Mechanisme

Onze opklapbedden zijn uitgerust met een combinatie van scharnieren en gasdrukveren om de krachten te verdelen. Hoe beter de krachten verdeeld zijn, hoe makkelijker het in- en uitklappen van het bed gaat. We hebben ze uitgerust met onze speciaal op maat gemaakte industriële gasdrukveren. Deze veren zijn sterker en gaan langer mee dan reguliere veren.

Industriële gasdrukveren

Aan beide zijden van de opklapbedden monteren we een gasdrukveer. Deze veren zorgen ervoor dat het bed optimaal balanceert en met 1 soepele beweging stevig op de grond staat. U krijgt standaard 2 jaar garantie op de industriële gasdrukveren.

 

Heb je vragen over de montage?

We staan je graag te woord en helpen je bij de montage

De waardering van opklapbedkopen.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 72 reviews.