Meteen naar de inhoud

Veel gestelde vragen over opklapbedden

Zie onder veel gestelde vragen. Heeft u alsnog een vraag, neem dan telefonisch contact met ons op of stuur een mail.

Onze bedden hebben geen achterwand. De muur zal zichtbaar zijn in de uitgeklapte stand. 

Het bed is zodanig diep genoeg dat er een matras van 28c m inclusief dekbed met kussens ingeklapt kan worden. Het bed wordt geleverd met twee riemen om alles goed vast te zetten. 

De levertijd bedraagt circa 3 – 4 weken na bestelling.

Wij leveren ook in België. Dit doen wij met een koerier. Afhankelijk van de afstand zijn hiervan de kosten tussen 150 en 200 euro.

Wij leveren in Duitsland enkel in het grensgebied.  Afhankelijk van de afstand zijn hiervan de kosten tussen 100 en 150 euro.

In onze werkplaats te Emmeloord hebben wij een showmodel opgesteld zodat je ons opklapbed kunt bezichtigen. 

Dat is mogelijk in onze werkplaats te Emmeloord. Enkel op afspraak.

Ons opklapbed wordt aangeboden als een bouwpakket. Vergelijk het met het samenbouwen van een Ikea bed. Tegen een vergoeding van € 349,- kunnen wij jouw bed op locatie in elkaar zetten inclusief montage aan de muur.

Dat klopt. Elk bed die wij leveren dient stevig aan de muur bevestigd te worden. De muur, pluggen en schroeven dienen een trekkracht op te kunnen vangen van tenminste 300 kg. Een gipswand is mogelijk geschikt maar dan enkel monteren op de balken die achter de gipsplaten lopen.

De schroeven en pluggen worden door ons niet geleverd. Wel bij montage door ons. 

Op dit moment bieden wij geen matrassen aan omdat een matras zeer persoonlijk is.  Daarnaast is een matras vaak eenvoudig lokaal aan te schaffen. Wel hebben wij rekening gehouden met een een matras dikte tot wel 28 cm!

Al onze opklapbedden worden geleverd met 1 jaar garantie na levering. De gasdrukveren hebben een garantie van 2 jaar.

Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag van levering. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet je ons via e-mail of telefoon op de hoogte stellen van uw beslissing de overeenkomst te herroepen.  Vermeld uw ordernummer en het product dat u wenst te retourneren.

Het product moet terugzendonden worden met alle geleverde toebehoren, in de originele staat. Let op! Reeds geïnstalleerde meubels kunnen niet worden geretourneerd.

Wanneer je gebruik hebt gemaakt van je herroepingsrecht, betalen wij het voor het betreffende artikel betaalde bedrag (inclusief eventuele verzendkosten) binnen veertien dagen na ontvangst van het bericht dat u de overeenkomst wilt ontbinden aan u terug, mits we het betreffende artikel dan ook daadwerkelijk retour hebben ontvangen.

De kosten van het retour zenden zijn voor rekening van de klant.  Indien gewenst halen wij het bed bij je op voor een bedrag van € 99,- incl. BTW.

Heb je vragen over ons opklapbed?

Wij denken graag mee om voor jou de beste oplossing te vinden.