Ga naar de inhoud

Veel gestelde vragen over opklapbedden

Zie onder veel gestelde vragen. Heeft u alsnog een vraag, neem dan telefonisch contact met ons op of stuur een mail.

Onze bedden hebben geen achterwand. De muur zal zichtbaar zijn in de uitgeklapte stand. 

Het bed is zodanig diep genoeg dat er een matras van 28c m inclusief dekbed met kussens ingeklapt kan worden. Het bed wordt geleverd met twee riemen om alles goed vast te zetten. 

De levertijd bedraagt circa 3 – 4 weken na bestelling.

Wij leveren ook in België. Dit doen wij met een koerier. De kosten hiervan zijn Euro 150,-.

Wij leveren in Duitsland. Hiervoor dient u onze website www.schrankbettkaufen.de te bezoeken. 

In onze werkplaats te Emmeloord hebben wij een showmodel opgesteld zodat je ons opklapbed kunt bezichtigen. 

Dat is mogelijk in onze werkplaats te Emmeloord. Enkel op afspraak.

Door toenemende drukte in de werkplaats en tekort aan geschikt personeel bieden wij geen montage meer aan. Mocht u niemand kennen die de montage voor u kan uitvoeren dan kunt u gebruik maken van platform Zoofy of Werkspot om een geschikte monteur te vinden. 

Dat klopt. Elk bed die wij leveren dient stevig aan de muur bevestigd te worden. De muur, pluggen en schroeven dienen een trekkracht op te kunnen vangen van tenminste 300 kg. De schroeven en pluggen worden door ons niet geleverd. Wel bij montage door ons. 

OPMERKING OVER GIPSPLATENWANDEN!
Gipsplatenwanden zijn doorgaans onvoldoende geschikt voor de bevestiging van een opklapbed. Deze dient eerst verstevigd te worden door een erkend timmerman/bouwbedrijf om de krachten  van een opklapbed aan te kunnen. Is er sprake van een gipsplatenwand en montage door ons dan zullen wij het bed enkel in elkaar zetten. De bevestiging aan de muur zal door de klant of een derde dienen te worden uitgevoerd.  

Op dit moment bieden wij geen matrassen aan omdat een matras zeer persoonlijk is.  Daarnaast is een matras vaak eenvoudig lokaal aan te schaffen. Wel hebben wij rekening gehouden met een een matras dikte tot wel 28 cm!

Al onze opklapbedden worden geleverd met 1 jaar garantie na levering. De gasdrukveren hebben een garantie van 2 jaar.

Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag van levering. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet je ons via e-mail of telefoon op de hoogte stellen van uw beslissing de overeenkomst te herroepen.  Vermeld uw ordernummer en het product dat u wenst te retourneren.

Het product moet terugzendonden worden met alle geleverde toebehoren, in de originele staat. Let op! Reeds geïnstalleerde meubels kunnen niet worden geretourneerd.

Wanneer je gebruik hebt gemaakt van je herroepingsrecht, betalen wij het voor het betreffende artikel betaalde bedrag (inclusief eventuele verzendkosten) binnen veertien dagen na ontvangst van het bericht dat u de overeenkomst wilt ontbinden aan u terug, mits we het betreffende artikel dan ook daadwerkelijk retour hebben ontvangen.

De kosten van het retour zenden zijn voor rekening van de klant.  Indien gewenst halen wij het bed bij je op voor een bedrag van € 99,- incl. BTW.

U kunt uw bestelling op verschillende manier betalen. Momenteel bieden we de volgende betaalmethodes aan:
– Ideal
– In3 (3 termijnen zonder rente)
– Bankoverdracht
– Bancontact
– 50% aanbetaling/50% bij levering
– Paypal
– Creditcard

Jazeker, wij zijn aangesloten bij WebwinkelKeur. Zo kunt u gerust bij ons kopen.

Heb je vragen over ons opklapbed?

Wij denken graag mee om voor jou de beste oplossing te vinden.

De waardering van opklapbedkopen.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 73 reviews.