Meteen naar de inhoud

Murphy bed kopen?

Wil je een duurzaam murphy bed kopen? Onze murphy bedden zijn stuk voor stuk ambachteiljk geproduceerd van massief hout in Nederland en van duurzaam materiaal. Lees hieronder meer over onze duurzame opklapbedden of ga direct naar onze webshop. 

murphy bed

Waarom een murphy bed?

Een opklapbed is een ideale oplossing als bijvoorbeeld een logeerbed of wanneer je klein behuisd bent. Onze duurzame bedden klappen horizontaal of verticaal op. Een horizontaal opklapbed is bijvoorbeeld goed toepasbaar onder een schuin dak op zolder. Een verticaal opklapbed zien we vaak terug in logeerkamers, werkkamers of studeerkamers. Bij opklapbedkopen.nl koop je opklapbedden in verschillende maten, voor één en twee personen.

Duurzaam materiaal van massief hout

De opklapbedden van opklapbedkopen.nl zijn stevig en duurzaam. Met onze opklapbedden ga je voor een bed dat stevig is, jaren meegaat en waarmee je ook nog een steentje bijdraagt aan een groenere wereld. Alle materialen zijn namelijk volledig recyclebaar en van natuurlijke materialen gemaakt. Ook passen we geen chemische lijmen toe bij de assemblage van de bedden.

Onze duurzame bedden zijn gemaakt van massief vurenhout. Dat is superstevig, maar ook zeer duurzaam. Hout als grondstof is duurzaam, omdat bomen na 20 tot 120 jaar geoogst kunnen worden. Het is dus een hernieuwbare bron van grondstoffen. Bovendien is het een mooi materiaal die je bed een stevige en natuurlijke look geven.

Lokaal geproduceerd en vervoerd

Al onze opklapbedden worden ambachtelijk geproduceerd in onze werkplaats in Emmeloord. Dat is vele malen milieuvriendelijker dan producten die in het buitenland worden geproduceerd en naar Nederland worden getransporteerd. Het transport vanuit het buitenland (soms zelfs vanuit andere continenten, denk aan producten uit China) is een enorm vervuilend en energieverslindend proces. Doordat onze duurzame bedden gewoon in Nederland worden gemaakt, hoeven deze geen wereldreis af te leggen om in je slaap-, logeer- of werkkamer terecht te komen. Wij leveren overigens niet alleen in Nederland, maar ook in België en het grensgebied met Duitsland.opklapbed

Verticaal

Murphy bed

 

PRIJZEN

80×200 cm      Euro 999,-
90×200 cm      Euro 999,-
120×200 cm     Euro 1199,-
140×200 cm     Euro 1299,-
160×200 cm     Euro 1499,-
180×200 cm     Euro 1699,-

Horizontaal

Murphy bed

 

 

PRIJZEN

90×200 cm      Euro 999,-
120×200 cm     Euro 1199,-
140×200 cm     Euro 1299,-
160×200 cm     Euro 1499,-
180×200 cm     Euro 1699,-

 

Duurzaam opklapbed iets voor jou?

Een opklapbed heeft vele voordelen. Het is in principe een ‘gewoon’ bed met lattenbodem en slaapt dus zeer comfortabel. Dat is ideaal als je gasten ontvangt of er zelf op wilt slapen. Bovendien zijn onze opklapbedden verkrijgbaar in zes verschillende maten en in acht verschillende kleuren. Het bed biedt ruimte aan een matras van 28 cm dik, dat garandeert een nog beter slaapcomfort.

 

Thuisbezorging als bouwpakket

Onze bedden worden als een bouwpakket bij je thuis bezorgd. Je hoeft geen bouwkunde gestudeerd te hebben om het in elkaar te zetten: vergelijk het met een pakket van IKEA. Weliswaar geen murphy bed Ikea kit maar vergelijkbaar met een PAX kast.
Alle onderdelen worden op maat geleverd en jij hoeft ze alleen nog maar op de juiste manier te monteren.

Overigens, als je echt twee enorme linkerhanden hebt en de montage niet ziet zitten, kun je er ook voor kiezen om het bed door ons op locatie te laten monteren, inclusief montage aan de muur. Dat kost € 349,- extra.

Ga je voor een duurzaam murphy bed?

Kies bewust en ga voor een opklapbed van opklapbedkopen.nl. Onze bedden zijn een duurzame keuze en staan bovendien garant voor kwaliteit die jaren meegaat. Wij maken zelf bedden in de maat als murphy bed 160x200cm of murphy bed 180x200cm. Mooi groot en comfortabel! Een murphy bed met bank of murphy bed kit als los verkopen wij helaas niet. Wil je eerst nog meer weten? Bekijk onze andere blogs.