Ga naar de inhoud

Murphy-bed kopen?

Wil je een duurzaam murphy bed kopen? Onze murphy bedden zijn stuk voor stuk ambachteiljk geproduceerd van massief hout in Nederland en van duurzaam materiaal. Lees hieronder meer over onze duurzame opklapbedden of ga direct naar onze webshop. 

murphy bed

Murphy bed: de perfecte oplossing voor een kleine ruimte

Een Murphy bed, ook wel bekend als een opklapbed of wandbed, is de ideale oplossing voor mensen die wonen in kleine appartementen of kamers waar de ruimte beperkt is. Het is een slim en veelzijdig meubelstuk dat de leefruimte vrijmaakt wanneer het niet wordt gebruikt. Het bed kan gemonteerd worden aan elke muur en kan eenvoudig worden opgeklapt wanneer het niet nodig is.

Een Murphy bed is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. Het bed is verkrijgbaar in verschillende maten en stijlen om aan te sluiten bij elke interieur. Of u nu op zoek bent naar een modern of klassiek ontwerp, er is altijd wel een Murphy bed dat past bij uw smaak en stijl.

Een van de grootste voordelen van een Murphy bed is de extra ruimte die u overhoudt in uw kamer. Wanneer u het bed opklapt, heeft u ineens veel meer ruimte om te bewegen en te genieten van uw woonruimte. Dit is vooral handig voor mensen die ervan houden om te werken of te entertainen in hun kamer.

Een ander voordeel van een Murphy bed is de mogelijkheid om het te gebruiken als een multifunctioneel meubelstuk. Het bed kan worden uitgerust met extra opbergruimte, zoals planken of kasten, om nog meer ruimtebesparing te bieden en uw kamer opgeruimd te houden. Het bed kan ook worden geïntegreerd in een kast of werkstation, afhankelijk van uw specifieke behoeften.

In wezen biedt een Murphy bed functionaliteit en veelzijdigheid in een compacte en stijlvolle verpakking. Het is een ideale oplossing voor mensen die hun beperkte ruimte willen maximaliseren zonder in te leveren op comfort of esthetiek. Als u op zoek bent naar een manier om uw kleine kamer of appartement te optimaliseren, overweeg dan zeker een Murphy bed.

Voordelen duurzaam materiaal in massief hout

De opklapbedden van opklapbedkopen.nl zijn stevig en duurzaam. Met onze opklapbedden ga je voor een bed dat stevig is, jaren meegaat en waarmee je ook nog een steentje bijdraagt aan een groenere wereld. Alle materialen zijn namelijk volledig recyclebaar en van natuurlijke materialen gemaakt. Ook passen we geen chemische lijmen toe bij de assemblage van de bedden.

Onze duurzame bedden zijn gemaakt van massief vurenhout. Dat is superstevig, maar ook zeer duurzaam. Hout als grondstof is duurzaam, omdat bomen na 20 tot 120 jaar geoogst kunnen worden. Het is dus een hernieuwbare bron van grondstoffen. Bovendien is het een mooi materiaal die je bed een stevige en natuurlijke look geven.

Lokaal geproduceerd en vervoerd

Al onze opklapbedden worden ambachtelijk geproduceerd in onze werkplaats in Emmeloord. Dat is vele malen milieuvriendelijker dan producten die in het buitenland worden geproduceerd en naar Nederland worden getransporteerd. Het transport vanuit het buitenland (soms zelfs vanuit andere continenten, denk aan producten uit China) is een enorm vervuilend en energieverslindend proces. Doordat onze duurzame bedden gewoon in Nederland worden gemaakt, hoeven deze geen wereldreis af te leggen om in je slaap-, logeer- of werkkamer terecht te komen. Wij leveren overigens niet alleen in Nederland, maar ook in België en het grensgebied met Duitsland.opklapbed

 

 

 

Verticaal

Murphy bed

 

 

PRIJZEN

80×200 cm      Euro 1099,-
90×200 cm      Euro 1099,-
120×200 cm     Euro 1199,-
140×200 cm     Euro 1299,-
160×200 cm     Euro 1499,-
180×200 cm     Euro 1699,-

 

 

 

 

Horizontaal

Murphy bed

 

 

PRIJZEN

90×200 cm      Euro 1099,-
120×200 cm     Euro 1199,-
140×200 cm     Euro 1299,-
160×200 cm     Euro 1499,-
180×200 cm     Euro 1699,-

 

Duurzaam wallbed iets voor jou?

Een murphy-bed heeft vele voordelen. Het is in principe een ‘gewoon’ bed met lattenbodem en slaapt dus zeer comfortabel. Dat is ideaal als je gasten ontvangt of er zelf op wilt slapen. Bovendien zijn onze opklapbedden verkrijgbaar in zes verschillende maten en in acht verschillende kleuren. Het bed biedt ruimte aan een matras van 28 cm dik, dat garandeert een nog beter slaapcomfort.

 

Thuisbezorging als bouwpakket

Onze bedden worden als een bouwpakket bij je thuis bezorgd. Je hoeft geen bouwkunde gestudeerd te hebben om het in elkaar te zetten: vergelijk het met een pakket van IKEA. Weliswaar geen murphy bed Ikea kit maar vergelijkbaar met een PAX kast.
Alle onderdelen worden op maat geleverd en jij hoeft ze alleen nog maar op de juiste manier te monteren.

Door toenemende drukte in de werkplaats en tekort aan geschikt personeel bieden wij geen montage meer aan. Mocht u niemand kennen die de montage voor u kan uitvoeren dan kunt u gebruik maken van platform Zoofy of Werkspot om een geschikte monteur te vinden. 

Ga je voor een duurzaam murphy bed?

Kies bewust en ga voor een opklapbed van opklapbedkopen.nl. Onze bedden zijn een duurzame keuze en staan bovendien garant voor kwaliteit die jaren meegaat. Wij maken zelf bedden in de maat als murphy bed 160x200cm of murphy bed 180x200cm. Mooi groot en comfortabel! Een murphy bed met bank of murphy bed kit als los verkopen wij helaas niet. Wil je eerst nog meer weten? Bekijk onze andere blogs.

De waardering van opklapbedkopen.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 73 reviews.