Ga naar de inhoud
muurbed

Ons verhaal

Van zelf op zoek naar een opklapbed tot het starten van een bedrijf die opklapbedden lokaal fabriceert. 

Zoals de inleiding al zegt ben ikzelf op zoek geweest naar een opklapbed. Na enkele uren op internet te hebben gezocht kwam ik snel tot conclusie dat dergelijke bedden vrij kostbaar zijn voor wat je krijgt, namelijk meubelspaanplaat. Daarnaast houden de aanbieders zich enkel bezig met door verkoop. Geen eigen fabricage.

Dat lokale productie niet duur hoeft te zijn bewijst opklapbedkopen.nl . Een scherpe prijs, massief hout en lage milieu footprint.

Mijn naam is Almir Jakupovic, 38 jaar, getrouwd en trotse vader van een zoon en dochter. Mijn visie van zaken doen is persoonlijk door middel van direct contact met de klant zonder ingewikkelde vragen die u normaliter bij een webshop tegenkomt. 

Update 2022: Door toenemende drukte is mijn vrouw Medi bij het bedrijf ingetreden. Door deze stap kunnen we ons bedrijf verder uitbreiden. Een echt familiebedrijf zo!

Update 2024: Per januari 2024 zijn wij ook actief in Duitsland. 
Met onze webshop www.schrankbettkaufen.de bedienen wij de Duitse markt met onze massief houten kastbedden.

Opklapbedkopen.nl
Werktuigenweg 12A
8304AP Emmeloord

Tel: 06-57290608
Kvk: 84949422
Btw: NL863436791B01

Duurzaam en lokaal

Door de decennia heen zijn wij gegroeid naar een wereld economie. De producten die jij en ik in huis hebben komen overal vandaan.  Te weinig staan wij stil bij de milieu gevolgen of arbeidsrechten van onze consumptie. 

Opklapbedkopen.nl wil laten zien dat een lokale fabricage met lokale toeleveranciers wel degelijk succesvol kan zijn. Met in gedachten dat wij het milieu zo min mogelijk belasten. 

De waardering van opklapbedkopen.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 75 reviews.