Meteen naar de inhoud
opklapbaar logeerbed

Opklapbaar logeerbed nodig? 

Heb je regelmatig logés? Komen vrienden of familie, broers en zussen of de kleinkinderen regelmatig bij je over de vloer en blijven ze soms een nachtje slapen? En zoek je een comfortabel en ruimtebesparend bed? Dan hebben wij dé oplossing voor je: een opklapbaar logeerbed. Dat is praktisch, ruimtebesparend én comfortabel voor je logés. 

Een prettige slaapplek voor je logés 

Als je regelmatig logés hebt wil je dat ze goed kunnen slapen, op een prettige plek en in een fatsoenlijk bed. Liggen logés bij jou nog op matrasjes op de grond? Of in een iets te ver doorgezakt opvouwbaar logeerbed? Misschien slapen ze bij jou wel op een oude slaapbank of op een luchtbed. Dat is niet nodig! Met een inklapbaar logeerbed verzorg je namelijk een heerlijke, prettige slaapplek voor iedereen die bij je blijft slapen. Zoals een goede gastheer- of gastvrouw hoort te doen, toch?

Met een opklapbaar logeerbed creëer je een plek die niet alleen ruimte bespaart in je woning, maar die ook comfortabel ligt. Zo ben je verzekerd van heerlijk uitgeslapen gezichten bij het ontbijt, de volgende ochtend. 

Nadelen andere logeerbedden

Natuurlijk, er zijn vele mogelijkheden om je logés de nacht op door te laten brengen. We noemden er hiervoor al een paar: een matras op de grond, een opvouwbaar logeerbed, een slaapbank, een luchtbed. Je kunt je bezoekers ook op de bank laten slapen of op een campingmatrasje. Maar, een opklapbed is in vele opzichten een veel betere en prettigere oplossing. 

Een vouwbed is vaak van slechte kwaliteit. De constructie is niet erg stevig en de vraag is hoelang een dergelijk bed meegaat. Bovendien moet je een vouwbed altijd ergens stallen en weer tevoorschijn halen, waarna je het moet opmaken. Dat hoeft met een opklapbed niet: deze trek je in een handomdraai uit de muur en is dan al helemaal opgemaakt. 

De nadelen van een luchtbed, campingmatras of een matras op de grond lijken ons duidelijk: dit biedt geen kwalitatief slaapcomfort. Als je je gasten een goede slaapplek wilt bieden, zouden we je deze oplossingen niet als eerste optie aanbevelen. 

Een slaapbank kan een mooie oplossing zijn. Het nadeel hiervan is echter dat de kwaliteit van slaapbanken erg uiteenloopt. En ook deze moet je telkens weer opmaken. Daarbij staat de bank altijd in je logeerkamer en neemt daarbij al gauw twee vierkante meter ruimte in beslag. Dus, waarom niet voor een opklapbaar logeerbed gaan? Het is de beste oplossing voor comfort, ruimtebesparing, degelijkheid en duurzaamheid.  

Een hoogwaardig opklapbaar logeerbed

opvouwbaar logeerbed

De bedden van opklapbedkopen.nl zijn volwaardige bedden van hoogwaardige kwaliteit. De bedden zijn gemaakt van massief vurenhout, wat de bedden ontzettend stevig maakt. Dankzij de industriële gasdrukveren klap je het bed eenvoudig en snel in en uit. ideaal als je logés op het laatste moment bij je langs komen en jij nog even snel het bed in orde wilt maken. 

Je eigen matras in het bed

Je zorgt zelf voor een matras in onze opklapbedden. Deze leveren wij er niet bij, omdat dit een ontzettend persoonlijke keuze is. De één slaapt graag op een hard matras, terwijl de ander heerlijk wegdroomt in een zachtere bodem. Je bepaalt dus zelf op welke matras je bezoekers de nacht doorbrengen. 

In elke kamer te monteren 

Heb je te weinig ruimte in huis voor een logeerbed? Of wil je je ruimte zo optimaal mogelijk benutten? Onze opklapbedden zijn in elke gewenste kamer te monteren. Zo transformeer je bijvoorbeeld je kantoor, sportkamer, zolder, speelkamer of waskamer in een handomdraai om tot logeerkamer. Ideaal, want het kost je amper ruimte. Als het bed opgeklapt is, is het een strakke, vurenhouten kast, waarmee de ruimte er netjes en opgeruimd bij staat. 

We leveren in acht kleuren, dus je kiest zelf welke kleur het beste in jouw interieur past. En dan kun je er ook nog voor kiezen om de achterplaat door ons mooi glanzend af te laten lakken. 

Een opklapbed bespaart je zo twee tot drie vierkante meter ruimte in je kamer. Het ziet er erg opgeruimd uit en een opgeklapt bed trekt veel minder stof aan dan een bed dat het hele jaar rond in je huis staat. Moeten we nog meer noemen om je overtuigen? 

 

Eén- en tweepersoons logeerbedden

Onze opklapbare logeerbedden zijn verkrijgbaar voor één en voor twee personen. De tweepersoons variant is ideaal als je kleinkinderen vaak samen komen logeren of als je je opklapbed aanschaft voor bevriende stellen die een avondje en nachtje bij je langskomen. Misschien slaapt het wel zo lekker, dat je er zelf wel eens in gaat liggen! Heerlijk, even wat extra ruimte voor jou alleen.  

Heb je vaak logés die alleen komen, dan ga je voor het eenpersoonsbed. Deze is bijvoorbeeld verkrijgbaar in de maat 90 x 200 centimeter, maar we leveren ook in andere maten.  Dit geldt natuurlijk ook voor ons tweepersoons logeerbed, die je in drie verschillende maten kunt bestellen. 

Volledig opgemaakt logeerbed 

Het mooie aan onze opklapbedden is dat je ze opgemaakt kunt opklappen. Dat is nog eens tijdbesparend en makkelijk. Je hoeft dus niet elke keer als er een logé langskomt het bed opnieuw op te maken. Het bed is diep genoeg om er een matras van 28 centimeter in kwijt te kunnen, met daar bovenop nog een dekbed met één of meerdere kussens. Het bed wordt geleverd met twee riemen, zodat je alles goed vast kunt zetten en de boel bij het inklappen niet naar beneden tuimelt. 

Duurzame materialen en lokale productie 

Bij opklapbedkopen.nl maken we kwaliteit, maar wel duurzame kwaliteit. Met onze opklapbedden ga je voor een logeerbed dat stevig is, jaren meegaat en waarmee je ook nog een steentje bijdraagt aan een groenere wereld. Alle materialen zijn namelijk volledig recyclebaar en van natuurlijke materialen gemaakt. Ook passen we geen chemische lijmen toe bij de assemblage van de bedden. 

Bovendien produceren en ontwerpen we alles lokaal in Nederland. Je opklapbare logeerbed wordt dus niet met een containerschip vanuit een ander continent verscheept, maar met de lokale distributeurs naar je woning verzonden. Toch een prettige gedachte, als je logés heerlijk liggen te slapen, dat ze op een lokaal product liggen. Zo heb je er ook nog wat over te vertellen voor ze gaan slapen. 

O ja, mocht je het leuk vinden: je kunt het bed ook bij ons komen halen in Emmeloord. Dat scheelt weer verzendkosten á € 75,-. 

Kies een verticaal of horizontaal bed 

Het inklapbare logeerbed is verkrijgbaar in twee varianten: een verticale en een horizontale. De verticale komt in de praktijk het meeste voor, hierbij liggen je logés met het hoofdeinde tegen de muur. Het nadeel hiervan is dat je ruimte moet hebben voor een hoge ombouw (zo hoog als het bed lang is) tegen je muur. Dat is niet in elke kamer het geval. 

In kamer waar de hoogte een belemmering vormt, is de horizontale variant een uitkomst. Deze heeft minder hoogte nodig. Zeker bij éénpersoons opklapbedden scheelt dit een hoop verticale ruimte. Ideaal dus voor ruimtes met een schuin dak, zoals een zolderkamer of een andere lage ruimte. 

 

Maak vandaag je keuze 

Is een opklapbaar logeerbed de ruimtebesparende oplossing voor jou? Heb je al een idee van in welke kamer je het bed wilt monteren? Ga je voor de verticale of de horizontale variant en in welke kleur wil je de voorplaat hebben? Wat je keuzes ook zijn, we gaan graag voor je aan de slag.

Maak vandaag nog je keuze en kies voor een duurzaam en stevig opklapbed voor je logés. Hiermee bespaar jij ruimte in je huis en je maakt je gasten blij met een stevig en comfortabel bed. Bestel nu het éénpersoonsbed of het tweepersoonsbed. Ook als je vragen hebt, horen we dat graag!